GENESIS

Kérastase Genesis: De Ultieme Oplossing voor Haaruitval

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen wereldwijd mee te maken hebben. Het kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met het uiterlijk. Gelukkig is er een innovatieve oplossing op de markt: de Kérastase Genesis productlijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om verschillende soorten haaruitval aan te pakken en biedt een complete verzorging voor het haar.

Goede haarverzorging is essentieel voor het behouden van sterk en gezond haar. De Kérastase Genesis lijn biedt een uitgebreide reeks producten die niet alleen haaruitval verminderen, maar ook de algehele conditie van het haar verbeteren. In deze blog bespreken we de verschillende producten in de lijn, hun werking en resultaten, en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

media 50c7c50e 0e88 4cfb ab86 1552593edea2
genesis ampules before after
Genesis BeforeAfter kerastase 07

Wat is Kérastase Genesis?

De Kérastase Genesis lijn is een revolutionaire haarverzorgingscollectie die specifiek is ontworpen om haaruitval op twee fronten aan te pakken: haaruitval bij de wortel en haaruitval door vezelbreuk. Dit maakt het een unieke en veelzijdige oplossing voor vrouwen die worstelen met verschillende vormen van haaruitval.

Deze lijn is geschikt voor alle haartypes en levensstijlen. Het maakt niet uit wat je dagelijkse routine is, deze producten zijn ontworpen om je haar sterker en gezonder te maken, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare behandeling.

Veelvoorkomende Oorzaken van Haaruitval

Haaruitval kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen:

  1. Hormonale Veranderingen: Schommelingen in hormonen door bijvoorbeeld zwangerschap, menopauze, of schildklieraandoeningen kunnen leiden tot haaruitval.
  2. Stress: Langdurige stress kan invloed hebben op je lichaam en haarverlies veroorzaken. Probeer stress te verminderen door middel van ontspanningstechnieken en een gezonde levensstijl.
  3. Onjuiste Haarroutine: Het gebruik van verkeerde producten of overmatig stylen kan je haar verzwakken en leiden tot breuk en uitval. Zorg ervoor dat je producten gebruikt die geschikt zijn voor jouw haartype.

Hoewel we de specifieke oorzaak van jouw haaruitval niet kennen, bieden we in deze blog tips en haarroutines die je zullen helpen om verdere uitval tegen te gaan. 

Hoe Bepaal Je Jouw Haartype?

Voordat je een behandelroutine kiest, is het cruciaal om je haartype te kennen. Een onjuiste routine kan namelijk bijdragen aan haaruitval. Hier zijn enkele tips om erachter te komen wat jouw haartype is:

  • Droog Haar: Als je haar er dof uitziet, broos aanvoelt, en vaak klit, dan heb je waarschijnlijk droog haar. Dit haartype heeft behoefte aan extra hydratatie en voeding. Bekijk onze routine voor droog haar voor de beste verzorgingstips.
  • Vet Haar: Als je haar snel vet wordt, vooral bij de wortels, en je het vaak moet wassen om het fris te houden, dan heb je waarschijnlijk vet haar. Dit haartype heeft een routine nodig die helpt om overtollige olie te reguleren. Bekijk onze routine voor vet haar voor de beste verzorgingstips.

Mocht je je niet helemaal herkennen in deze haartypes of weet je het niet zo goed, dan hebben we hier een aantal tips die altijd goed zullen werken om haaruitval tegen te gaan.

analysing hair 2 2

Producten in de Kérastase Genesis Lijn

De Kérastase Genesis lijn biedt een breed scala aan producten die specifiek zijn ontworpen om haaruitval te bestrijden en de haarconditie te verbeteren. Hieronder vind je een overzicht van de producten.

bain hydra fortifiant genesis 250ml 01 kerastase

Bain Nutri-Fortifiant – Versterkende shampoo tegen haaruitval voor verzwakt haar Deze Kérastase Genesis shampoo reinigt het haar zacht en voedt intensief. Het versterkt de haarvezels en vermindert haarbreuk, waardoor het ideaal is voor verzwakt haar.

Masque Reconstituant – Intensief voedende en versterkende haarmasker Dit haarmasker biedt diepe voeding en versterking. Het herstelt de haarvezels van binnenuit, maakt het haar zachter en sterker, en vermindert haaruitval door breuk.

masque reconstituant genesis 200ml 01 kerastase
kerastase genesis serum anti chute fortifiant 90ml

Serum Anti-Chute Fortifiant – Serum om haaruitval te minimaliseren en de weerstand te verbeteren Het leave-in serum is ontworpen om haaruitval te verminderen en de haarvezel te versterken. Het verbetert de weerstand van de haarwortel en bevordert een gezonde haargroei.

Fondant Renforçateur – Anti-haaruitval versterkende conditioner voor verzwakt haar Deze conditioner versterkt het haar en maakt het zachter en glanzender. Het helpt bij het verminderen van haarbreuk en verbetert de doorkambaarheid, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

fondant renforcateur genesis 200ml 01 kerastase
defense thermique genesis 150ml 01 kerastase

Défense Thermique – Anti-haaruitval versterkende föhnvloeistof voor verzwakt haar Deze föhnvloeistof biedt hittebescherming tot 220°C en versterkt de haarvezel. Het voorkomt haarbreuk en maakt het haar gladder en makkelijker te stylen.

De Kérastase Genesis lijn biedt een complete aanpak voor verschillende haartypes en zorgt ervoor dat elk type haar de juiste verzorging en versterking krijgt. Of je nu last hebt van droog, vet of beschadigd haar, deze producten helpen je om je haar sterker, gezonder en veerkrachtiger te maken.

Krachtige Unieke Ingrediënten van Kérastase Genesis

Kérastase Genesis combineert geavanceerde wetenschap met hoogwaardige ingrediënten om haaruitval effectief aan te pakken. De drie belangrijkste ingrediënten – Aminexil, Edelweiss-inheemse cellen, en gemberwortel – werken samen om zowel de haarwortel als de haarvezel te versterken.

Aminexil voorkomt de verharding van collageen rondom de haarfollikel, wat helpt om haaruitval te verminderen en de levensduur van de haarvezel te verlengen. Dit resulteert in sterkere, stevigere wortels die beter in staat zijn om gezond haar te behouden.

Edelweiss-inheemse cellen staan bekend om hun krachtige antioxiderende en huidverzorgende eigenschappen. Ze beschermen de haarvezel tegen externe stressoren en zorgen ervoor dat het haar veerkrachtig en glanzend blijft. Deze cellen helpen ook om de algehele conditie van de hoofdhuid te verbeteren, wat cruciaal is voor gezonde haargroei.

Gemberwortel biedt een beschermende werking tegen dagelijkse externe beschadigingen zoals vervuiling en UV-stralen. Het helpt de hoofdhuid te kalmeren en stimuleert de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een gezonde haargroei.

Dankzij deze krachtige combinatie van ingrediënten pakt Kérastase Genesis zowel de oorzaken als de symptomen van haaruitval aan. De producten werken niet alleen om haaruitval te verminderen, maar verbeteren ook de algehele gezondheid en het uiterlijk van het haar.

Genesis 9

Kérastase Genesis uitproberen in onze salon?

Ontdek de Kérastase Genesis lijn in onze salon! Bij Hair & Beauty Company zijn we niet alleen experts in het stylen van je haar, maar adviseren we je ook graag over de ideale haarverzorgingsroutine en producten die het beste bij jou passen. Samen vinden we de perfecte oplossing om haaruitval tegen te gaan en je haar gezond en levendig te houden. Ons team van professionals is gespecialiseerd in de nieuwste kleur- en reparatietechnieken en kiest zorgvuldig de beste producten uit. Kom langs voor persoonlijk advies en een warm welkom in een van onze salons. We kijken ernaar uit om samen met jou de beste aanpak te vinden!

Nog niet helemaal zeker welke haarkleur jouw persoonlijkheid het beste uitstraalt? Plan dan een gratis kleurconsult in! Volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

WENKBRAUWEN

Perfecte Wenkbrauwen in De Meern & Vleuten: Alles Over Shapen, Waxen en Verven bij Hair & Beauty Company

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in de manier waarop we eruitzien en hoe onze gezichtsuitdrukkingen worden waargenomen. Een goed gevormde wenkbrauw kan je gezicht in balans brengen, je ogen accentueren…

Lees meer
ZOMERTIPS

De Ultieme Gids voor Haarverzorging in de Zomer

De zomer is een tijd van zon, zee en strand, maar ook een uitdagende periode voor je haar, vooral als je je haar verzorgt op vakantie. Blootstelling aan UV-stralen, zout…

Lees meer
Verzwakt vet haar

Complete Haarroutine voor Vet Haar met Kérastase Genesis

Vet haar kan een belangrijke oorzaak zijn van haaruitval en beide problemen kunnen het zelfvertrouwen en de tevredenheid met je uiterlijk aanzienlijk verminderen. Gelukkig biedt de Kérastase Genesis productlijn een…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg