Elixir-tas-thumbnail-groot

Duurzame Haarverzorging: Kérastase Elixir Ultime + Krijg een Zomertas cadeau!

Bij Hair & Beauty Company zetten we ons in voor zowel jouw haar als onze planeet. Ontdek daarom de duurzamere variant van de Kérastase Elixir en geef niet alleen je haar, maar ook de aarde de liefde die het verdient! En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je deze zomer bij de aankoop van twee Kérastase-producten en een grote kleurbehandeling een prachtige zomerse tas van Kérastase cadeau! Wees er snel bij, want op = op.

Waarom Kérastase Elixir Ultime?

De vernieuwde Elixir van Kérastase sluit perfect aan bij onze missie bij Hair & Beauty Company: we willen dat elke klant zich mooi en zelfverzekerd voelt. Daarom kiezen we voor duurzame en hoogwaardige producten zoals Kérastase Elixir Ultime. Deze haarolie biedt een luxe ervaring en uitstekende verzorging, zodat jouw haar straalt.

Onze salons staan voor ethische en verantwoorde keuzes en we streven altijd naar de nieuwste innovaties op het gebied van haarverzorging. We maken bijvoorbeeld ook gebruik van de biologisch afbreekbare handdoeken van Scrummi. Daarnaast zijn onze salons Green Circle Salons. Transparantie en zorg voor onze planeet zijn voor ons topprioriteit. De duurzame verpakkingen van Kérastase zijn wederom een stap in de goede richting voor een groenere toekomst.

Voordelen van Kérastase Elixir Ultime voor Jouw Haar

De vernieuwde Kérastase Elixir Ultime is precies wat je nodig hebt. Deze veelzijdige leave-in haarolie is de ultieme traktatie voor je haar. Dankzij de lichte formule en geavanceerde anti-frizz werking, is deze iconische haarolie geschikt voor alle haartypes. De verbeterde formule bevat nu handgeplukte cameliabloem voor extra verzorging en een prachtige, verzorgde glans, zodat je haar deze zomer straalt!

3474636614172.pt02
1be5b308 1edf 4bdc b0ce 5dc4bdcd13c81 1

Duurzame Verpakking

Het beste van alles is dat de verpakking herontworpen is met een duurzaam doel. Met onze nieuwe navulverpakking, gemaakt van 95% gerecycled materiaal, verminderen we samen onze ecologische voetafdruk. We moedigen onze klanten aan om de lege navulverpakkingen terug te brengen naar een van onze salons, zodat we ze op de juiste manier kunnen recyclen. Als bedankje ontvang je 10% korting op een nieuwe navulling. Het is een win-win voor de wereld én voor jouw portemonnee!

Untitled 1

Hoe krijg ik de Kérastase-tas cadeau?

Om in aanmerking te komen voor de Kérastase-tas, hoef je alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen:

  1. Koop twee Kérastase-producten naar keuze bij Hair & Beauty Company (we raden je in ieder geval de Elixir aan 😉).
  2. Boek een speciale behandeling in een van onze salons.
  3. Ontvang direct jouw zomerse roze Kérastase-tas helemaal gratis!

De tas, geïnspireerd op een zomerse zonsopgang, is gemaakt van eco-friendly materialen. Hij is niet alleen stijlvol, maar ook ideaal voor een dagje uit naar het terras, park, of een citytrip.

Zomer tas

Deze actie is alleen geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Wacht niet langer! Maak snel een afspraak bij Hair & Beauty Company, ontdek de nieuwe Kérastase Elixir Ultime en claim jouw gratis Kérastase-tas deze zomer. Volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

haarkleur trends zomer

6 Haarkleur Trends Zomer 2024: Trendy haartrends voor Dames

De zomer van 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar warmere dagen en volle stranden. Het is ook het moment voor nieuwe haarkleur trends, en…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg